CATEGORII
Fire Polidioxanona Demotek
170
Fire Polidioxanona Demotek

Fire Polidioxanona Demotek

170,00 RON

Fire Polidioxanona Demotek este un fir de sutura resorbabil, sintetic, monofilament, fabricat din poliester polydioxanona. Firul este acoperit cu polimer de polidioxanona pentru a fi non antigenic, apirogen, extrem de moale si sa produca noduri sigure.

- +

Site de incredere | Medizone

Consilier vanzari:

Plata in rate online prin TBI Bank

Nr. intern 401650024
Descriere

Fire Polidioxanona Demotek 

DESCRIERE
Firul de sutură Demotek PDE este compus din două părți principale: acul de sutură și firul de sutură.

Acul de sutură este combinat în mod solid cu firul sintetic resorbabil (polidioxanonă) pentru aplicații chirurgicale.

Firul de sutură poate de asemenea fi folosit ca produs de ligatură, fiind un fir natural resorbabil (polidioxanonă) fără ac. Acele sunt acoperite cu un strat de silicon. Firul de sutură D-tek PGA este în conformitate cu standardele USP și cu standardele Farmacopeei europene pentru fire de sutură resorbabile.

Acul de sutură este fabricat folosind oțel inoxidabil seria 302 de înaltă calitate.

Firul de sutură PDE este un fir de origine sintetică. Firul este îmbrăcat și acoperit cu polimer polidioxanonă și imidă polimerică inertă, neantigenă și apirogenă și calciu stearic.

Firul PDE este absorbit de corpul uman prin hidroliză și nu are un efect advers asupra corpului uman.

Avantajele firului PDE sunt firul moale, înalta rezistență la întindere și efectuarea unui nod bun.

Perioada de resorbție completă a firului PGA este de 180 – 210 zile. Acesta își menține rezistența inițială la întindere în prima săptămână de la aplicație și își reduce rezistența la 90% până la începutul săptămânii următoare. Rezistența la întindere se reduce la maximum 65% până la sfârșitul unei perioade de 15 – 20 de zile. Variația timpului de resorbție depinde de intervenția chirurgicală.

Ambalajul firelor de sutură PDE este sigur pe o durată de trei ani de la sterilizarea cu oxid etilenic, cu un raport 0 de pătrundere - oxigen. Materialul ambalajului fabricat din compus Dacron-Aluminiu garantează termenul de valabilitate al produsului.

Firul și acele sunt într-o tăviță de instrumentar, ușor vizibile și bine ținute astfel încât să poată fi scoase din tăviță cu ușurință din partea din spate a acului (distanță 1/4- 1/2).

În plus, designul tăviței de instrumentar minimalizează memoria firului.

Firele de sutură sunt ambalate într-o peliculă cu strat Tyvek (ambalaj exterior) și în interior este o folie de aluminiu cu indicații pentru o îndepărtare ușoară. Produsul final este în interiorul unei tăvițe de instrumentar, ceea ce face ca activarea acului să fie vizibilă, facilă și rapidă.

Utilizare recomandată

Acul de sutură cu fir PDE este utilizat pentru suturarea țesutului moale al corpului uman în cazuri clinice. Se poate aplica pentru sutură și ligatură de țesuturi moi în sala de operații. Însă nu poate fi folosit pentru a sutura organe precum inima, sistemul nervos central, etc., cu riscuri mari asupra corpului uman.

Nu folosiți aceste fire pentru a sutura țesuturile ce necesită suport permanent.

Nu utilizați aceste fire pentru a sutura țesuturile care necesită o înaltă rezistență la întindere pentru un timp îndelungat (peste 30 de zile).

Nu utilizați firul de sutură pentru țesuturile în stare presată.

Nu utilizați firul de sutură dacă ambalajul este deteriorat.

Informații

Alegeți acul adecvat și mărimea adecvată a firului pentru anumite operații chirurgicale.

Utilizați produsul imediat după scoaterea din ambalaj. Nu resterilizați produsul. Urmați regulile de operare.

Vă rugăm să aveți răbdare, în primul stadiu poate apărea o ușoară inflamație.

Păstrare

Firele de sutură D-tek PDE sintetice și resorbabile trebuie să fie păstrate în medii uscate.

Temperatura de păstrare nu trebuie să depășească 25 ̊C, iar umiditatea nu trebuie să fie de peste 80%.

Firul de sutură trebuie să fie păstrat într-un loc în care nu este expus la lumina directă a soarelui și la lumină fluorescentă.

Certificate relevante

- Demophorius Ltd ISO 13485 - Demophorius Certificat CE

Informatii aditionale
More Information
Producator Demotek
Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 1.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Fire Polidioxanona Demotek

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 248 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro