CATEGORII
Comanda nu a ajuns la timp? Ai 3% banii înapoi!

Deoarece ne dorim ca experiența legată de colaborarea cu noi să fie una pozitivă, vrem ca, printre alte avantaje, să ai și cele mai bune condiții de livrare. Astfel, pentru rarele momente în care o comandă va depăși timpul de livrare obișnuit, ne asumăm responsabilitatea pentru întârziere și îți returnăm 3% din valoarea facturii.

În acest sens, dacă livrarea nu sosește in intervalul de timp comunicat telefonic de catre un reprezentant Medizone sau printr-un mesaj de confirmare a comenzii, vei primi un voucher a cărui valoare va însuma 3% din valoarea facturii care ți-a fost livrată cu întârziere. Acest voucher va putea fi folosit pentru următoarea comandă plasată în magazinul nostru online.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de sistemul “Comandă întârziată, 3% sumă returnată”, este să ne scrii pe mail office@medizone.ro sau să ne contactezi telefonic la numărul 0351 427 741 și să ne comunici beneficiarul facturii. După ce avem confirmarea curierului privind livrarea intarziată, vei primi pe adresa de email din comandă un voucher cu valoarea de 3% din totalul facturii (fără TVA si fără costul transportului).

Voucher-ul are valabilitate 30 de zile de la data emiterii și nu este valabil pentru a achita contravaloarea transportului.

Îți mulțumim!

Site verificat