CATEGORII
Consultantii Medizone
Consultantul dvs.

Medizone, pentru a putea găsi cele mai bune soluții la problemele pe care le aveți, vine în întâmpinarea dvs. prin Consultanții de vânzări.

 

- Consultanții nostri de vânzări pun pe primul plan înțelegerea nevoilor clientului și conștientizează că fiecare este unic prin particularitatea problemelor sale.

 

- Consultanții noștri de vânzări nu se grăbesc să vă vândă marfa, ci să vă ofere sfaturi, soluții valide legate de produsele sau serviciile noastre, acelea care corespund cel mai bine contextului, astfel încât să poată crea plusvaloare și satisfacție clientului.

 

- Consultanții noștri de vânzări nu mint și nu manipulează relația creată, încercând să grăbească clientul în a lua o decizie de cumpărare înainte de a înțelege ce anume dorește clientul cu adevărat.

 

- Consultanții noștri de vânzări oferă răspunsuri oneste întrebărilor clientului, oferindu-i, în același timp, suport sau îndrumare în privința altor cerințe, chiar dacă aceste cerințe nu fac parte din oferta de bază.

 

În concluzie, atunci când întâmpinați o problemă, aveți o neclaritate sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă recomandăm cu încredere să apelați la consultanții noștri de vânzări. Metodele prin care puteți face acest lucru sunt:

- apelarea numărului rapid din partea de sus a magazinului: 0770 438 437;

- completarea formularului de contact din rubrica « Contact » ;

- scriindu-ne la adresa de email: office@medizone.ro

 

Va mulțumim!

Site verificat