CATEGORII
Modalități de plată
 Modalități de plată a produselor achiziționate din magazinul Medizone

Pentru a achita produsele achiziționate din magazinul medical online Medizone, vă punem la dispoziție următoarele modalități de plată:

- Ramburs la livrare;

- Plata la termen;

- Ordin de plată pe baza Facturii Proforma;

- Depunere în contul bancar al companiei noastre;

- Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard);

- Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

- Plata in rate online, prin TBI Bank.

 

1. Plata ramburs sau numerar la sediu

 

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării. Plata se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Medizone. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea, și care, în schimbul banilor, vă va elibera o chitanță. Pentru persoanele juridice, limita de plată este de 5.000 RON pe zi.

 

2. Plata la termen

 

Această modalitate de plată se aplica numai clientilor Silver si Gold. Pentru a deveni membru si a beneficia de tot acest suport pe care l-am gandit pentru clientii nostri fideli este necesar sa aveti un cont pe site-ul nostru, iar comenzile sa fie plasate direct din contul de client. Ca sa puteti deveni membru Silver trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: sa aveti plasate si livrate minim 3 comenzi iar valoarea totala a comenzilor sa fie de 10.000 lei. Ca sa puteti deveni membru Gold trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: sa aveti plasate si livrate minim 3 comenzi iar valoarea totala a comenzilor sa fie de 20.000 lei.
Dupa ce veti opta pentru aceasta modalitate de plata un reprezentant Medizone va va contacta pentru a stabili impreuna detaliile contractuale: datele cumparatorului, termenul de plata si valoarea limitei de credit.

 

3. Plată prin Ordin de plată

 

La înregistratrea comenzii, aveți posibilitatea să alegeți plata prin bancă. Plata se face în baza facturii proforma emise de către SC Klasse Jobs Consulting SRL, deținătoarea magazinului medical online Medizone, după confirmarea disponibilității produselor. În cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua depunere în contul SC Klasse Jobs Consulting SRL.

 

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății proformei emise, în contul de mai jos.

 

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING BANK

Cod de înregistrare fiscală: RO21905665

 

Pe lângă contul de mai sus, Klasse Jobs Consulting SRL vă pune la dispoziție și un cont deschis la Trezoreria municipiului Craiova. Plata în acest cont este rezervată exclusiv entităților juridice cu capital de stat:

 

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

RO49 TREZ 2915 069X XX01 5135, deschis la Trezoreria municipiului Craiova

Cod de înregistrare fiscală: RO21905665

 

Pentru a evita atribuirea greșita a plății, va rugăm să menționați pe ordinul de plată numărul Facturii Proforma.

Plata prin transfer bancar efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală trebuie făcută doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 

4. Depunerea direct în cont

 

Plata se face în baza facturii proforma emise de către SC Klasse Jobs Consulting SRL, deținătoarea site-ului www.medizone.ro, după confirmarea disponibilității produselor. în cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua depunere în contul SC Klasse Jobs Consulting SRL:

 

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING BANK

Cod de înregistrare fiscală: RO21905665

 

Livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul societății a contravalorii facturii Proforma.

 

Pentru a evita atribuirea greșită a plății, vă rugăm să menționați pe ordinul de plată numărul Facturii Proforma.

Plata prin depunere în cont efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală trebuie făcută sub condiția menționării pe Ordinul de Plată a entității juridice plătitoare, nu a persoanei fizice care efectuează depunerea.

 

Ne rezervăm dreptul ca, în cazul anumitor comenzi, să solicităm plata în avans, parțial sau integral.

5. Plata online cu card bancar

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură, în primul rând, că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

6. Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 4 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

- Rate fara dobanda  

- perioada de gratie de pana la 56 de zile

- comision zero la toate cumparaturile   

- plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

 

Prin card de credit emis de BCR:

 

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website https://medizone.ro si beneficiezi de oferta standard de  4 rate fara dobanda!

 

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

•             Aplica acum pe  www.bcr.ro sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)


Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

 

7. Plata in rate online prin TBI Bank

 

Alături de am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Pasii sunt simpli:

1. selectezi ca Metoda de plata, varianta " Plata in rate online, prin TBI Bank " si finalizezi comanda

2. vei fi redirectionat in pagina TBI – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul

3. vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite

4. te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original

5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni 6. dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Pentru mai multe detalii, poti accesa linkul urmator: https://tbibank.ro/landing-pages/lp-cu-taxa/