CATEGORII
Reduceri Medizone

Discount produse

Partenerii noștri de afaceri se află în centrul atenției noastre! De aceea, te poți adresa companiei noastre cu toată încrederea, deoarece, tu, ca și noi, dorești calitate, promptitudine și preț scăzut al produselor.

În ceea ce ne privește, calitatea este asigurată prin selecția riguroasă a furnizorilor, iar promptitudinea este o calitate definitorie a companiei noastre, astfel că nu ne ramane decât să ne referim la prețul produselor, atunci când cantitatea din comandă sau valoarea totală a comenzii sunt ridicate.

Compania ta are nevoie de ECONOMIA pe care NOI o putem oferi. Contactează-ne acum!

Program de fidelizare pentru clienții permanenți

Medizone răsplătește clienții fideli. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. În acest sens, am creat un sistem de fidelizare în 3 etape: Bronze, Silver și Gold. Odată atinsă o etapă, la fiecare comandă viitoare, beneficiezi de reducerea specifică.

-          devii client BRONZE după plasarea a minim 2 comenzi complete ( comenzi plasate online, facturate si livrate ) iar valoarea totala a comenzilor plasate este de minim 1.000 lei - beneficiezi de 2% reducere la toate comenzile viitoare;

-          devii client SILVER după plasarea a minim 3 comenzi complete ( comenzi plasate online, facturate si livrate ) iar valoarea comenzilor plasate este de minim 10.000 lei - beneficiezi de 3% reducere la toate comenzile viitoare;

-          devii client GOLD după plasarea a minim 3 comenzi complete ( comenzi plasate online, facturate si livrate ) iar valoarea comenzilor plasate este de minim 25.000 lei - beneficiezi de 4% reducere permanentă.

Site verificat