CATEGORII
Periuta ginecologica bradut Directa Slim, 19x27 mm
0.84

Periuta ginecologica bradut Directa Slim, 19x27 mm

0,84 RON

Periuta ginecologica bradut Directa Slim are o forma ce faciliteaza colectarea materialului biologic.

- +

Site de incredere | Medizone

Consilier vanzari:

Nr. intern MER005-1
Descriere

Periuta ginecologica bradut Directa Slim este confectionata din materiale de inalta calitate pentru a asigura cele mai bune rezultate. Foloseste peri moi si flexibili pentru a colecta meterialul pentru examinare in conditii optime. Perii periei au o lungime de 26 mm. Latimea periei este de 19 mm, dimensiune optima pentru colectarea cantitatii corecte de material.

 

Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 1.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Periuta ginecologica bradut Directa Slim, 19x27 mm

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 248 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro