CATEGORII
Test rapid MTD caseta
5.02
Test rapid MTD caseta

Test rapid MTD caseta

5,02 RON
Testul rapid MTD tip caseta este imunocromatografic, de tip sandwich, pentru determinarea calitativă a metadonei şi metaboliţilor săi în urină. Garanție: 18 luni.
- +

Site de incredere | Medizone

Consilier vanzari:

Plata in rate online prin TBI Bank

Nr. intern 40125037
Descriere

Test rapid tip casetă pentru determinarea Metadonei (MTD) în urină.

Testul See Now Metadona este imunocromatografic, de tip sandwich, pentru determinarea calitativă a metadonei şi metaboliţilor săi în urină, acesta putând fi determinat la o concentraţie de 300 ng/mL.

Acesta este un test destinat uzului profesional

Acest test oferă un rezultat preliminar. 

 

Restricţii:

Acest produs este destinat utilizării doar cu probe de urină umană. Exista posibilitatea să apară rezultate eronate ca urmare a prezenţei unor substanţe ce interferează cu urina, sau a unor factori ce nu ţin de producător, cum ar fi erorile tehnice sau de procedură asociate cu testarea. Oxidanţii sau alte soluţii aflate în proba de urină pot provoca un rezultat fals, de aceea trebuie folosită o noua probă în astfel de cazuri. Anumite tratamente pot influenţa rezultatul testului. Acesta este un test calitativ, nu determină cantitatea, nivelul de concentraţie sau nivelul de intoxicaţie.

 

Materiale prevazute în trusă:

1. Casetă în ambalaj individual din plastic.

2. Pipetă din plastic, de unică folosinţă 

3. Instrucţiuni de folosire. 

 

Garanție: 18 luni.

Ambalare: Individual/30 teste/kit.

Prețul afișat este per test.

CE în conformitate cu Anexa III a Directivei Europene 98/79/EC.

 

Condiții de păstrare:

Testul se poate păstra la temperatura camerei până la data înscrisă pe ambalaj. A se păstra ferit de lumină puternică, umezeală sau căldură. 

Te-ar mai putea interesa:

Test rapid BZO caseta

Test rapid BAR caseta

Informatii aditionale
More Information
Producator P&C
Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:



Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 1.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Test rapid MTD caseta

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 248 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro