CATEGORII
Dispenser automat acoperitori pantofi - trafic mediu MS 603
680

Dispenser automat acoperitori pantofi - trafic mediu MS 603

680,00 RON
Dispenserul automat pentru acoperitori de pantofi, ușor de folosit, protejează spațiile interioare de murdăria rezultată în urma traficului de persoane, reducând costurile de întreținere.

medizone.ro | magazin medical de incredere

Consilier vanzari:

Nr. intern LLI01
Descriere

Dispozitivul automat pentru acoperitori de încălțăminte (botoșei) MS 603 este destinat în special locurilor cu un trafic mediu de persoane, cum ar fi: laboratoare de analize, laboratoare medicale, spitale, maternități, grădinițe, școli, săli de operație, laboratoare ale universităților medicale și veterinare, industria farmaceutică, industria alimentară, institute de cercetare, muzee, birouri amplasate în zone de șantier etc.


Nu are nevoie de sursă de curent, este ușor de instalat, ușor de transportat (3.4 kg), nu ocupă spațiu și poate fi încărcat cu până la 50 de huse de unică folosință (25 de perechi).

Vezi si:

Acoperitori pantofi pentru Dispenserul automat acoperitori pantofi MS 603.

Informatii aditionale
More Information
Producator P&C
Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 1.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Dispenser automat acoperitori pantofi - trafic mediu MS 603

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 248 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro