0

0,00 lei cu TVA

Nu ai niciun produs in coș.

Mai multe vizualizari

Detergent dezinfectant concentrat KLINTENSIV

Puncte de loialitate Scrie o recenzie si primesti 50 puncte.

Detergentul dezinfectant concentrat Klintensiv este un produs lichid concentrat, ideal pentru curățarea și dezinfecția tuturor tipurilor de suprafețe și a obiectelor din domeniul medical, zonele farmaceutice și industriale, saloane cosmetice.

medizone.ro | magazin medical de incredere

medizone.ro | magazin medical de incredere

72,00 lei cu TVA

Puncte de loialitate Cumpara acest produs si primesti 72 puncte de loialitate. 72 puncte = 1,44 lei cu TVA.

Descriere

Detalii

Detergentul dezinfectant concentrat Klintensiv este o soluție concentrată, cu proprietăți detergente și dezinfectante, fără aldehide, cu un spectru larg de acțiune biocidă, creat în funcție de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecția. Este recomandată utilizarea acestui produs pentru dezinfectarea, presterilizarea și curățarea instrumentarului medical, a ustensilelor de laborator, echipamentelor, recipientelor din unitățile sanitare, saloanele cosmetice, zonele farmaceutice și industriale. Substanțele active sunt sărurile cuaternare de amoniu și clorhidratul de polihexanidă. Conține inhibitori de coroziune și agent de complexare.

Klintensiv – dezinfectant pentru instrumentar acționează și în prezența materiilor organice precum sângele sau fluide fiziologice și asigură o dizolvare rapidă a reziduurilor proteice.

 

MOD DE UTILIZARE : soluție concentrată pentru uz profesional. Se dilueaza la 2%, adica 20 ml produs la 1 l de apă. Instrumentarul se curătă și se imersează în soluția preparată, timpul de contact fiind de minimum 5 minute, după care se clătește cu apă curentă. În funcție de gradul de murdărie, se prepară soluția cel puțin o dată pe zi. Se poate utiliza și în cuvele cu ultrasunete.

Precauțiuni de utilizare: acest produs este destinat pentru uz profesional și se va folosi de către personal calificat, cu cunoașterea normelor de siguranță în domeniu. Se va utiliza cu mănuși de protecție. Se recomandă a fi utilizate în încăperi bine aerisite și ventilate. Produsul va fi păstrat închis, în ambalajul original, la răcoare și la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alți detergenți, în special cu cei care conțin surfactanți anionici sau aldehide.

 

Ambalaj: 1 l.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

Cod internKLT007
Dilutia dezinfectantilorProdus concentrat
Ambalare dezinfectantiFlacon 1 litru, Recipient 5 litri
Spectru de actiuneBactericid, Fungicid, Virucid, Microbactericid
Marca / ProducatorKlintensiv

Recenzii

Puncte de loialitate Scrie o recenzie si primesti 50 puncte.

Recenzii clienti

Foarte buna Trimisa de catre Oprea Mihai
Aprecierea dvs
Este exact ce aveam nevoie. (Postat in 16.07.2019)

Scrieti o recenzie

Recenzie pentru produsul: Detergent dezinfectant concentrat KLINTENSIV

Cum notati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Aprecierea dvs

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.