CATEGORII
Intra in Club Medizone

Prieteni, dorim sa va rasplatim! 

Ne-am dorit sa punem bazele unui Club in care sa includem toti clientii ce au dovedit ca au incredere in noi si in produsele noastre.

Vrem sa faceti parte din familia noastra, si sa beneficiati de oferte exclusiviste si oportunitatile unice pe care le-am gandit pentru voi. Vrem sa oferim clientilor ce si-au dovedit loialitatea oferte Premium, preturi speciale si alte cateva beneficii in plus!

Scopul nostru este acela de a crea o intreaga experienta persoanlizata pentru clientii nostri fideli, pentru a le arata apreciarea si faptul ca ne pasa. 

Am gandit 3 niveluri pentru Clubul Medizone:

 
1. Membru Bronze

Cei care au plasat 2 comenzi complete, facturate si livrate, a caror valoare a atins suma de 1000 lei, vor beneficia permanent de o reducere de 2%. Indiferent ca este vorba de aparatura medicala, instrumentare sau consumabile.

2. Membru Silver

Pentru cei care au plasat 3 comenzi complete si au atins suma de 10.000 lei oferim o reducere de 3% pentru orice comanda pe care o vor plasa de aici inainte. Mai mult de atat, vom concepe promotii speciale pentru ei.

3. Membru Gold

Clientii ce au plasat cel putin 3 comenzi complete si au atins suma de 20.000 lei, primesc 4% discount drept recompensa. Ca si membrii Silver beneficiaza de promotii personalizate, insa, in plus vor avea si transport gratuit.

Conditii

Pentru a deveni membru si a beneficia de tot acest suport pe care l-am gandit pentru clientii nostri fideli este necesar sa aveti un cont pe site-ul nostru, iar comenzile sa fie plasate direct din contul de client.

Accesati www.medizone.ro/customer/account/create/ pentru cont client.


Bine ati venit in familie!:)

Acum puteti sa va bucurati de toate preturile personalizate pe care le-am pregatit special pentru dvs.

Cu drag,

Echipa Medizone.

Site verificat